Øyvind Hjelmen – om Livet som Fine Art Fotograf og Billedkunstner

Øyvind Hjelmen er fotograf og billedkunstner. Han har hatt fotoutstilling i 14 land. Han har vunnet mange priser for bildene han har tatt. Han er rett og slett en verdenskjent fotograf, som kommer i fra Stord. I denne episoden får du bli litt bedre kjent med mannen bak kamera. 

Torsdag 2. mars åpner utstillingen BROKEN SHADOW – UpNorth Art Society, Bergen

Sjekk ut: https://www.facebook.com/events/907713933702780/?ref=newsfeed 

De skriver: 

Velkommen til vernisassge og kunstnersamtale ledet av Halvor Folgerø torsdag 02.03.23 – kl.18-20

Det er en sann glede å presentere den prisbelønte fotografen Øyvind Hjelmen som vår første separatutstiller. Øyvind Hjelmen tør vi påstå er en av Norges fremste Fine Art fotografer, spesialisert i analogt sort/hvitt fotografi. Hans fotografier dokumenterer de små øyeblikkene av glede og melankoli, som forteller enigmatiske historier en erindrer
men aldri var del av.

Øyvind Hjelmen har arbeidet med fotografi og sitt kunstneriske uttrykk i over 25 år og har stilt ut over store deler av verden som USA, Tyskland, Russland, Italia, Frankrike, Japan med flere.
Verkene hans har blitt kjøpt av samlinger som Museum of Fine Art – Houston, Texas, og Centro Internazionale di Fotografia Scavi
Scaligieri – Verona, Italia for å nevne noen få.

I tillegg til sine fotografier har Øyvind Hjelmen også gitt ut en rekke bøker og blitt omtalt i fotografimagasiner som LensCulture og Analog Forever Magazine.

– – –

Sponsor: Print & Ramme – https://printogramme.no

Støttespelarar

Desse bedriftene har sponsa ein eller fleire episodar av SunnhordlandPodden