Ole Martin Djupvik – om Opning av ny Klatrehall på Nysæter og Stord Tinde- og Klatreklubb

Den 19. august kl. 12.00 inviterer Stord Tinde- og Klatreklubb til offisiell opning av den nye klatrehallen på Nysæter. Ole Martin Djupvik, leiar i Stord Tinde- og Klatreklubb, fortel om byggeprosessen og kva du finn i den nye hallen. Om klatremiljøet på Stord og kva som er draumen klubben i tida som kjem. Er du interessert i klatring? Då bør du sjekke ut klatrehallen på Nysæter! For meir info:

 

Sponsor: Falk Sporthttps://falksport.no/falk-sport-stord/

 

Falk Sport er en sportsbutikk på Heiane Storsenter som leverer alt du trenger for å gjøre deg klar til en aktiv hverdag -enten det er til uteleik, friluftsliv, trening eller om du skal løpe maraton. Når du handler hos Falk Sport kan du være trygg på at du møter ei betjening med spisskompetanse innenfor ulike områder, god lokalkunnskap og som gjør alt de kan for finne rett utstyr for deg og dine behov.

 

Falk Sport er stolt samarbeidspartner til Stord- Tinde og Klatreklubb og har i samarbeid med klubben fått inn et godt varesortiment til klatring. Medlemmer av klatresenteret får 25% rabatt på alt av klatreutstyr i butikken. Velkommen til en hyggelig faghandel hos Falk Sport på Heiane Storsenter!

Støttespelarar

Desse bedriftene har sponsa ein eller fleire episodar av SunnhordlandPodden